FAST2 Affärssystem AB

Hur kan vi hjälpa dig?

Inkluderande

Vi tror på mångfald, respekterar olikheter och tar hand om varandra.

 

Innovation

Vi skall stimulera kreativitet, nya synsätt och idéer

 

Entusiasm

Vi känner passion och engagemang för det vi gör och visar det för omvärlden.

 

Ansvar

Äg din roll och medverka till förbättring i organisationen.

 

Om FAST2

Vi kallas kort och gott för FAST2 men bolagsnamnet är formellt FAST2 Affärssystem AB. Det heter vi för att vi är en av Sveriges ledande leverantörer av affärssystem till fastighetsbolag. Denna typ av system kallas för fastighetssystem. När vi presenterar oss brukar vi vilja börja med att förklara värdeorden som genomsyrar det vi gör. Det är våra budord kan man säga och dessa är inkluderande, innovation, entusiasm och ansvar.

FAST2 har funnits sedan 1996 men systemet har anor från mitten av 80-talet. Vi har flera medarbetare med över 15 års erfarenhet av fastighetssystem, och att arbeta med fastighetsbolag som kunder. Detta kombinerar vi med teknikkunniga programmerare för att fortsätta hålla systemet modernt och ajour med de senaste trenderna. Vi finns idag representerade på fem orter i Sverige och har våra stora kontor i Stockholm och Göteborg.

Hos oss är du i trygga händer.

Vi äger företaget och produkterna själva. Vi strävar alltid efter att inte fastna i beroendeställning till andra stora programvaruföretag, vilket ger oss möjlighet att välja vad som är bäst för oss och våra kunder.

Vårt fokus har varit kommunala fastighets- och bostadsbolag från vilket vi har vårt ursprung, men systemet har idag även komplett stöd för kommersiella lokalförvaltande bolag och industrier.

Vi har många stora fastighetsbolag som kunder

Det borgar för en långsiktig och kontinuerlig utveckling. Vi brinner för det vi gör, och för det kunden gör, och vår strävan är att det skall vara nära mellan dig som kund och våra konsulter. Allt för att vägen från behov och idé till verklighet skall bli så kort som möjligt.

Att vara kreativ, att ta ansvar och utvecklas ihop med våra kunder premieras på FAST2. Vi vill vi se våra kundrelationer som partnerskap snarare än ren kund och leverantörsrelation. Ett flertal av våra kunder har haft FAST2 som system och partner i över 15 år. Med FAST2 får ni en långsiktig affärssystem partner som sätter er i fokus.

Vi har en vision och fokus och det är att skapa lönsamhet för våra kunder.

På FAST2 är vi övertygade om att vår inställning till kunder och vår produkt är rätt och tillväxten på företaget visar detta.