Hoppa till innehåll

Svenska fastighetsägare kan bli mer hållbara genom samarbete mellan FAST2 och Mestro

Hållbar fastighetsförvaltning blir allt viktigare för svenska fastighetsägare i takt med ökad efterfrågan från hyresgäster och investerare. Därav inleder vi nu ett nytt samarbete med energioptimeringstjänsten Mestro i syfte att komplettera vårt affärssystem med smarta energitjänster och -uppföljning. Alla FAST2-kunder får nu möjlighet att spara ännu mer energi med Mestros plattform.

I vårt affärssystem finns idag stöd för bland annat avtal- och hyresadministration, förvaltning & underhåll, uthyrning och marknad samt energi- och mediadebitering. I och med det nya samarbetet med energioptimeringstjänsten Mestro breddar vi nu portföljen av tjänster ytterligare. Alla kunder till FAST2 kommer nu att kunna ta del av Mestros smarta energitjänster och både visualisera, följa upp och analysera sin energidata genom vår plattform. Detta möjliggör för våra kunder att driva sina fastigheter på ett ännu mer hållbart sätt.

– Att både FAST2 och Mestro har “Innovation” som ett av sina värdeord är ingen slump. Tillsammans kommer vi att ge fastighetsägare och hyresgäster möjligheten att spara energi och minska kostnader, förpackat i en miljö som kunder till FAST2 känner sig hemma i. Det är nu vi gör skillnad i större skala!, säger Gustav Stenbeck, VD Mestro. 

Att förvalta och utveckla fastigheter blir allt mer komplext samtidigt som förväntningar från hyresgäster ökar. Genom samarbetet mellan FAST2 och Mestro fortsätter vi nu att erbjuda de bästa digitala verktygen på marknaden. Detta för att fastighetsägaren ska kunna driva så många processer som möjligt inom samma helhetslösning. Kunder kan genom Mestros portal ta kontroll över sin energidata för att aktivt kunna göra hållbara val, minska sina kostnader och dela rapporter med intressenter.

– Genom detta samarbetet kompletterar vi FAST2s redan breda utbud av tjänster för fastighetsägare med Mestros portal som bygger på hållbarhet, vilket känns helt rätt i tiden. Jag hoppas att vi med det här samarbetet, tillsammans med våra kunder, kommer att kunna utveckla och utmana hur hållbara beslut tas i framtiden, säger Kristin Berg, VD FAST2. 

Samarbetet mellan FAST2 och Mestro ingicks i början av juni och visionen är att fortsätta innovera och utveckla hållbara digitala verktyg för Sveriges fastighetsägare.

Om FAST2

FAST2 Affärssystem AB är en av Sveriges ledande leverantörer av affärssystem till fastighetsbolag. Med FAST2 får du ett affärssystem och en leverantör som sätter kunden i fokus. Vi ger Era medarbetare rätt verktyg utifrån den roll och ansvar personen har. Detta ger Er effektiva processer och en organisation som kan frigöra sin fulla potential.

Med missionen att skapa fler digitala möjligheter för en fastighetsbransch i förändring.

Om Mestro

Mestro har sedan 2005 hjälpt fastighetsägare och hyresgäster att spendera mindre energi och spara både pengar och miljö. I plattformen visualiseras kundens energidata på ett enkelt och välkomnande sätt som leder både experter och noviser till att fatta avgörande beslut för verksamhetens hållbarhetsarbete. Mestro finns idag i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Polen, med expansiva planer för nya marknader i Europa. Kom och bli med på vår hållbarhetsrevolution. 

För mer information, kontakta: 

Kristin Berg, VD FAST2
kristin.berg@fast2.se, +46 (0)10-130 95 25

Gustav Stenbeck, VD Mestro
gustav@mestro.se, +46 (0)703-01 51 40