Hoppa till innehåll

Kom och hälsa på FAST2 på Fastighetsmässan

Äntligen öppnar mötesplatserna och vi får möjlighet att träffas igen. FAST2 deltar på fastighetsmässan i Stockholm den 24-25 november och vi vill gärna träffa just dig och prata om projekt, verksamhetsutveckling, innovation samt utmaningar och möjligheter inom branschen.

I år bjuder vi på ett spännande program i monter N:10. Vi kommer att bjuda in till samtal kring bland annat affärsutveckling med hjälp av integrerad boendeapp, effektiv digitalisering, digitala och sömlösa upplevelser och AI inom fastighetsbranschen. För att bjuda på nya perspektiv har vi bjudit in några av våra kunder och partner som kommer finnas på plats hos oss vid olika tillfällen. Tillsammans kommer vi att samtala kring lösningar, frågeställningar och vägar framåt.

Program onsdag 24/11 

Kl 10-11 Digital boendeservice
En boendeapp är en enkel och tillgänglig kanal för boende och med smarta, integrerade lösningar för hemmet kan bostadsbolag och förvaltare förbättra kundvården och skapa nya intäktsströmmar. Viktor Mandel, VD Sveafastigheter och Joacim Gustafsson, VD på Avy, finns på plats för att prata om nyttan och mervärdet med att ha boendeapp och fastighetssystem integrerat.

Kl 14-15 Effektiv digitalisering
Hur ska vi organisera oss, fokusera på verksamhetsutveckling och få in hållbarhet med innovation för en effektiv digitalisering? Allan Hansson, IT-chef på Stockholmshem bjuder på insikter kring hur de tänker i dessa frågor och vad de gör.  

Program torsdag 25/11

Kl 10-11 Digital signering och sömlös upplevelse
Idag förväntar sig kunder digitala och sömlösa upplevelser på webben. De vill kunna sköta sina ärenden när och var de vill utan att behöva förhålla sig till öppettider eller krångliga manuella processer. Richard Mauritsson, IT-chef på Helsingborgshem, finns på plats i montern och delar med sig av sina erfarenheter kring helhetslösning för webb och digital signering. 

Kl 13-14 Nyfikna på AI inom fastighetsbranschen?
Roboten Pepper är Huddinge Samhällsfastigheters nya digitala kundtjänst. Mathias Holm, IT- & Digitaliseringschef på HUSF, delar med sig av sina erfarenheter kring AI, framtidens tjänster och verksamhetsutveckling. 

roboten pepper och mathias

Vi hoppas givetvis att vi får träffa dig på årets fastighetsmässa. Klicka på knappen nedan för att ladda ner din biljett helt kostnadsfritt – du hittar FAST2 i monter N:10 där vi hoppas få bjuda på spännande samtal som ger värdefulla insikter och bidrar till entusiasm och innovation. 

Vi ses på Fastighetsmässan i Kista!