Hoppa till innehåll

FAST2 i samarbete med Avy

Nu inleder FAST2 samarbete med Avy, leverantör av en digital plattform och boendeapp för effektiv förvaltning. Samarbetet är unikt för fastighetsmarknaden som just nu genomgår stora digitala transformationer där fastighetsägare söker nya sätt att erbjuda en boendeupplevelse i sin helhet. 

Samarbetet kommer att innebära en standardintegration delvis baserad på branschstandarden fastAPI och innebär att våra kunder som idag använder sig av FAST2 nu även kan erbjuda värdeskapande funktioner via en boendeapp. Funktionalitet som består av boendetjänster som läxhjälp, matleverans, elavtal och smart kommunikation är några exempel på vad som kommer att finnas i appen. För FAST2 blir det ett naturligt steg i att utöka erbjudandet till våra kunder och att skapa fler digitala möjligheter för en fastighetsbransch i förändring. 

Vi är redo att utöka vårt erbjudande och är glada att kunna göra det med en spelare på marknaden som vi anser kommit långt med sin tekniska plattform och kan addera de funktioner som vi gärna kompletterar vårt erbjudande med i en boendeapp, säger Kristin Berg, VD på FAST2. Avys plattform för betal -och boendetjänster är ett steg i rätt riktning för fastighetsbranschen med funktioner som baseras på data och analys. På så sätt känner vi en trygghet i att det vi erbjuder våra kunder kommer att uppskattas av hyresgäster samtidigt som det skapar värde för fastighetsvärden.”  

Avy är på en tillväxtresa och har driftsatt flertalet projekt med stora bostadsbolag på fastighetsmarknaden. För Avy innebär samarbetet med FAST2 en ökning av både takt och utveckling för företaget. Det är också en viktig signal till marknaden om båda parters samarbetsvilja med gemensamt mål om att kunna erbjuda de bästa digitala verktygen.

”Vi ser fram emot att kunna vara en del av FAST2s erbjudande för att på ett ännu bättre sätt kunna tillmötesgå hundratusentals hyresgäster med unik service och möjlighet till bättre boende samtidigt som vi stöttar fastighetsägare att successivt kunna arbeta mer och mer digitalt och effektivt”, säger Petter Arvidsson, COO, Avy.

FAST2 ser detta som en naturlig del i utvecklingen av hela fastighetsbranschen. Fastighetsägaren får möjlighet att stärka relationen ytterligare med sina hyresgäster och göra boendet enklare och tryggare, bara några klick bort.