FAST2 Affärssystem AB

Hur kan vi hjälpa dig?

Seniora affärssystemskonsulter

FAST2 Affärssystem AB söker två seniora affärssystems-konsulter, med erfarenhet av fastighetssystem, till vårt Stockholmskontor.

Vi ser framför oss att du som söker har tidigare erfarenhet av affärssystemsprojekt och implementationer av dessa antingen som kravställare och mottagare, alternativt som projektledare och ansvarig för leveransen. Troligen har har du erfarenhet från att vara på leverantörssidan, men rätt profil från kundsidan är du också intressant.

Vi ser att du har god kunskap kring affärssystem och fastighetsbolagens arbetsprocesser. God datorvana är ett krav. Vi ser dessutom gärna att du har erfarenhet av programutveckling, utredning och specifikationsarbete samt verksamhetsutveckling. Du har dokumenterad erfarenhet av att leda och fördela arbete med goda vitsord, och har en stark drivkraft i att slutföra påbörjade uppdrag.

Utöver dom kunskapskraven så är det enormt viktigt att du är en positiv, lösningsorienterad och driven individ som inte är rädd för att kavla upp ärmarna vid behov.

Ansök här

Ditt arbete kommer bestå utav att med hög nivå av professionalism, konsultmässighet, kunskap och drivkraft
  • Bedriva utredningar, dokumentera och föreslå åtgärder som skapar affärsnyttta för våra kunder baserat på vårt system.
  • Planera, koordinera och driva aktiviteter och säkerställa att kunden får beställda leveranser.
  • Som konsult eller projektledare och ansvara för att leveransen håller ulovad kvalitet mot överenskommet pris.
  • Utbilda kunder i vårt system.
  • Bidra till att vår produkt och FAST2 som företag blir starkare.