FAST2 Affärssystem AB

Hur kan vi hjälpa dig?

Junior Databasspecialist sökes!

FAST2 Affärssystem söker Junior Databasspecialist till Göteborg.

Är du grym på SQL och skulle vilja utvecklas ännu mer inom databasområdet? Vill du ha en nyckelroll med många kontaktytor? Då hoppas vi att du läser vidare.

FAST2 har idag en fantastisk tillväxt och har lyckats få flera av branschens största affärer. Göteborgskontoret behöver nu förstärka sin kompetens inom databasområdet och utöka konsultteamet med en Junior DBA.

Som Junior DBA på FAST2 kommer du vara en del av konsultteamet och ha en mycket central roll inom organisationen. Du kommer ha ett tätt samarbete med både kundansvariga, konsulter (förvaltnings-/verksamhets-/applikationskonsulter) och utvecklare. Du kommer även ha kundkontakt vid behov. Det kommer finnas mycket potential att vara med och påverka samt växa och forma din roll.

Varför FAST2

Vi är ett glatt och sammansvetsat team med närvaro både i Stockholm & Göteborg. Vi har spännande utmaningar framöver i nya drivande kundprojekt och hoppas att du vill vara med på resan. Tillsammans jobbar vi med en helhet som utöver affärssystemets kärna även täcker mobila lösningar, systemintegrationer och våra kunders externa webbplatser. På Göteborgskontoret jobbar omkring 25 personer vara omkring 10 personer i vårt konsultteam där du som DBA kommer ingå.

Vi uppmuntrar kreativitet och innovationskraft hos våra anställda. Ett stort fokus ligger på att skapa den energi som våra team behöver för att kunna vara med och driva företaget framåt och vi strävar alltid efter hög arbetsglädje och bra stämning. Vi vill arbeta nära våra kunder för att förstå verkligheten, kunna ligga i framkant och för att det skapar delaktighet & arbetsglädje. Vi tror på att dela med oss, hjälpa varandra och bygga på teamkänsla.

I övrigt erbjuder vi händelserika konferenser, friskvårdsbidrag och det mesta annat du kan förvänta dig. Vi har en krångelfri arbetsplats med grundprincipen “Don’t nag about it, fix it”.

Vem är du?

Som person är du en positiv, lösningsorienterad och driven individ som inte är rädd för att kavla upp ärmarna vid behov. Du gillar att ha mycket ansvar och att skapa relationer med människor. Du behöver inte ha en bakgrund inom fastighetsbranschen även om det är en fördel, men det är viktigt för oss att du har ett stort intresse för vår bransch och affärssystem generellt.

Intresserad?

Vi kanske väntar på just dig, så hör av dig! Det går fort, skriv ihop något enkelt, så hoppas vi att vi ses snart!

I denna rekrytering samarbetar FAST2 med Dfind IT. Registrera din ansökan via www.dfind.se/it. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Josefine Westlander på josefine.westlander@dfind.se eller 0725-491980.

Arbetsuppgifter inom databasområdet består bl.a. av att:

  • Hantera installationer, uppgraderingar och ansvara för migrering av databaser
  • Strukturera data funktionellt och ändamålsriktigt
  • Felsöka, underhålla, läsa in och korrigera data
  • Modellering av databasstruktur
  • Optimera databasperformance, prestanda samt genomföra problemutredningar
  • Utveckla och förbättra graden av automation i packetering/installation/ migrering/datastrukturering