Hoppa till innehåll

IT-tekniker inom affärssystem för fastighetsbolag

Vill du jobba med IT i ett sammansvetsat team i ett mellanstort och familjärt bolag med tydliga och sunda värderingar? Har du stort intresse av IT och teknik och vill jobba med likasinnade kollegor?

Kom till oss på FAST2 –  ett bolag med starka värderingar och en fantastisk gemenskap!

Rollbeskrivning

I teamet jobbar vi med releasehantering, installation, integration, konfiguration och testning. Dessutom ingår förstås en stor del felsökning och kluriga problem att lösa. Vi jobbar mot våra kunders installationer och stöttar pågående nyutvecklingsprojekt, uppgraderingar och förändringar i kundernas system.

Vi jobbar med serverinstallationer samt att bygga dockerlösningar och paketera webblösningar. Du kommer att vara med och planera, leda och utföra uppdateringar av FAST2s produkter och kringsystem i både Windows och Linux miljö.

Din bakgrund

På ett eller annat sätt har du tidigare jobbat med IT-drift och administration av applikationer och webblösningar. Du gillar och är van vid felsökning av problem som kan uppstå i driftmiljöer. Det är också bra om du tidigare jobbat med automatisering av driftsättning och verktyg för deploy.

Delar av vårt system är webbaserat och därför är det meriterande att du har erfarenhet av webbaserade applikationer och lösningar sedan tidigare. Det finns inget krav på att du måste ha jobbat med ekosystemen kring t.ex. molnlösningar, Proxmox, Elastic, docker och puppet men det är fördelaktigt om du har insikt i den världen. Detaljerna lär vi gärna upp dig på så länge du är nyfiken, driven och har ett intresse av att lära dig.

Det är bra om du har en grundläggande förståelse för nätverksteknik men det är inte huvudfokus för denna roll.

Varför jobba hos oss?

Vi är ett fantastiskt trevligt och framgångsrikt företag med familjär, hjälpsam och flexibel kultur. Vi uppmuntrar kreativitet och innovationskraft hos våra anställda och vi strävar alltid efter hög arbetsglädje och bra stämning. Vi vill arbeta nära våra kunder i tät dialog för att förstå verkligheten och för att kunna ligga i framkant. Jobbet innebär att du jobbar vanliga kontorstider med möjlighet till flextid och med möjlighet att jobba hemifrån då det behövs. Varmt välkommen till oss!

Om företaget

FAST2 Affärssystem är marknadsledande leverantör i Sverige av fastighetssystem. Våra värdeord är inkluderande, innovation, entusiasm och ansvar. Vi brinner för våra lösningar och för att ge fastighetsbolag och bostadsbolag långsiktigt hållbara system och kundnära tjänster. Vi finns idag representerade på fem orter i Sverige och har våra stora kontor i Stockholm och Göteborg.

FAST2 erbjuder en familjär arbetsplats med högt i tak och stort utrymme att tycka till och påverka.

Låter det intressant?

Skicka då din ansökan till  ansok@fast2.se