Hoppa till innehåll

Applikationskonsult inom affärssystem för fastighetsbolag (Stockholm & Göteborg)

Har du några års erfarenhet av att arbeta som konsult för affärssystem och/eller erfarenhet av förvaltning från fastighetsbranschen? Vill du jobba i en bred roll med huvudfokus på att jobba som applikationskonsult med möjlighet att parallellt ingå i ett kundteam tillsammans med sälj som koordinator och systemspecialist?
Kom till oss på FAST2 –  ett bolag med starka värderingar och en fantastisk gemenskap!

Rollbeskrivning:
I din roll kommer du jobba nära våra kunder samt internt med dina kollegor inom utveckling, sälj, support, IS/IT och leverans.
Dina arbetsuppgifter kommer bl a innebära att:

  • Konfigurera och genomföra parameterinställningar i systemet
  • Genomföra kundanpassningar och enklare integrationer
  • Ingå i projektteam för att genomföra uppgraderingar 
  • Agera systemspecialist i projekt för att leverera förändringar av kundens system
  • I team ta fram tidsestimat för kundernas önskemål
  • Testa av funktionalitet i testmiljö
  • Agera verksamhetskonsult för att optimera och vidareutveckla kundernas användning av systemet
  • Hålla utbildningar

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av att ha jobbat med affärssystem, gärna utifrån ett tekniskt perspektiv med implementation, användarsupport och anpassning samt test. Det är också bra om du har erfarenhet av förvaltning från fastighetsbranschen för att bidra med din kunskap för att utveckla kunders processer och verksamhet. Du får gärna ha en teknisk bakgrund och förståelse för hur system hänger ihop. Ett stort plus är om du har kunskap om SQL och databasstruktur.

Varför jobba hos oss?
Vi är ett fantastiskt trevligt och framgångsrikt företag med familjär, hjälpsam och flexibel kultur. Vi uppmuntrar kreativitet och innovationskraft hos våra anställda och vi strävar alltid efter hög arbetsglädje och bra stämning. Vi vill arbeta nära våra kunder i tät dialog för att förstå verkligheten och för att kunna ligga i framkant. Jobbet innebär att du jobbar vanliga kontorstider med möjlighet till flextid och med möjlighet att jobba hemifrån då det behövs. Varmt välkommen till oss!

Om företaget:
FAST2 Affärssystem är marknadsledande leverantör i Sverige av fastighetssystem. Våra värdeord är inkluderande, innovation, entusiasm och ansvar. Vi brinner för våra lösningar och för att ge fastighetsbolag och bostadsbolag långsiktigt hållbara system och kundnära tjänster. Vi finns idag representerade på fem orter i Sverige och har våra stora kontor i Stockholm och Göteborg.
FAST2 erbjuder en familjär arbetsplats med högt i tak och stort utrymme att tycka till och påverka.

Låter det intressant?
Skicka då din ansökan till 
ansokan@fast2.se