FAST2 Affärssystem AB

Hur kan vi hjälpa dig?

Utvecklande på östkusten

FAST2 är i dagsläget ett utvecklingsteam med 13 personer i Göteborg med en samlad kompetens på 60 år, nu behöver vi bredda oss mot nordost och söker tillökning av javautvecklare till Stockholmskontoret.

Varför söker vi just dig?

Du kommer ingå i ett team av fler, som kommer rekryteras efter hand. När du börjar hos oss kommer ni vara minst 2. Vi uppmuntrar i högsta grad kreativiteten hos alla anställda och ett stort fokus ligger på att de anställda ska trivas och därigenom få energi att vara med och driva företaget framåt. Det kommer vara viktigt med samarbete med gänget på västkusten och initialt en del resor för att landa tänk och arbetsätt så smidigt som möjligt.

Vi har stora utmaningar framöver med stora projekt i Stockholmsregionen och hoppas att du vill vara med på vår resa. Dina arbetsuppgifter kommer handla om att möta kunder och deras krav och realisera dessa i olika lösningar, då främst i Java. Du kommer jobba med vårt affärssystem och dess delar, men det kommer finnas möjligheter om man är intresserad att snöa in på andra områden då vi har en bred produktflora som täcker allt från mobila lösningar till integrationslösningar.

Utrymme att vara dig själv

I vår affärsplan står det att vi ska ha roligt och vårt motto är Open Source. Vi har fantastiska nya lokaler på 515 m² nära Stadion i Stockholm. På vårt kontor finns det ett härligt gäng med konsulter och den fantastiska Support och IS/IT organisationen samt större delen av ledningen. För att bryta arbetsdagen kan man utmana en kollega med ett parti dart eller rockringsrockande. Högkvalitativt kaffe samt en tillhörande fredagsöl i en saccosäck med kreativa jobbsamtal hör till konceptet på kontoren. Förutom Java som huvudsyssla erbjuds kapabel hårdvara, händelserika konferenser, friskvårdsbidrag och det mesta annat du kan förvänta dig.

Låter detta spännande, jag väntar på din ansökan. Det går fort, skicka in så hoppas jag att vi ses snart!

Hälsar Utvecklingschef, Rolf Carlson

Skicka ansökan

Kunskaper vi värdesätter …

…är lika med tekniker som vi använder oss av och är plus i kanten:

  • Java
  • SQL
  • CI / TDD
  • Git
  • React
  • Docker
  • Flytande svenska i tal och skrift

Det praktiska

Plats: Stockholm
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid