FAST2 Affärssystem AB

Hur kan vi hjälpa dig?

Applikationstekniker IS/IT

FAST2 Affärssystem AB söker en Applikationstekniker till vårt Stockholmskontor.

Ditt arbete kommer bestå utav att med hög nivå av professionalism, kunskap och drivkraft

 • Paketera samt kvalitets-säkra FAST2´s produkter och konfiguration.
 • Planera, leda och/eller utföra uppdateringar av FAST2´s produkter och kringsystem såsom Jboss och Tomcat på Windows och Linux plattformar
 • Bedriva teknisk felsökning och problemlösning av FAST2 fastighetssystem och kringsystem
 • Vilka är vi?

  Vi kan stolt säga att vi levererar ett av de bästa affärssystem inom fastighetsbranschen i Sverige. Detta med engagerade, kunniga och drivna medarbetare! Vi har fina nya lokaler på 515 m² nära Stadion i Stockholm. För att fylla på med energi så bryter vi gärna av dagen med ett parti dart, pingis eller rockringsrockande.

  Vad gör du som Applikationstekniker på FAST2?

  Vi söker dig som har några års erfarenhet av teknikarbete med fokus på både konfiguration, installation samt felsökning i Windows och Linux miljöer.

  Vi är i ett spännande skede där vi arbetar med att paketera samt automatisera vårt arbete med hjälp av Docker samt Puppet så erfarenhet/nyfikenhet av dessa är meriterande. Även installation av servrar enligt LAMP plattformen är meriterande.

  Vem är du?

  För att passa i den här tjänsten tror vi att du är en driven person som gillar utmaningar. Du är initiativrik och kan ta ansvar för ditt arbete.

  Våra kunder använder både Windows samt Linux server miljöer så tekniska kunskaper inom båda dessa miljöer är meriterande.

  Ansök här

Övriga kompetensområden som denna roll kommer i kontakt med:

 • MSSQL
 • MySQL
 • Scripting

Det praktiska

Plats: Stockholm
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid