FAST2 Affärssystem AB

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi söker dig som drivs av att skapa nytta i ditt arbete och gillar att ta ansvar.

Då har vi en dynamisk arbetsplats att erbjuda där du får ett marknadsledande affärssystem att arbeta kring, spännande kunder att utveckla och fantastiska kollegor att arbeta med.

Trivs du i en organisation som fortfarande är tillräckligt liten för att snabba beslut skall kunna fattas, men tillräckligt stor för att erbjuda trygghet, goda anställningsvillkor och förmåner, så är FAST2 det självklara valet. Vi odlar en företagskultur som bygger på utveckling, innovation, teamwork och eget ansvar.

Vår produkt är ett av marknadens modernaste affärssystem för fastighetsbolag. Detta system kallas för fastighetssystem och är informationshjärtat i våra kunders verksamhet. Vi har utvecklat systemet i Java och plattformsoberoende och Open Source ligger oss varmt om hjärtat.

FAST2s kunder är i huvudsak fastighetsägare. Många av våra kunder är kommunala bostadsbolag, men vårt system används också av privata fastighetsägare och industribolag med större lokalytor.

Utveckling och projekt sker oftast i nära samarbete med våra kunder och inkluderar allt från traditionellt fastighetssystem, moderna webbplatser och mobila produkter till integrationer, systemkonfiguration, verksamhetsutveckling och utbildning.

Till detta erbjuder vi våra kunder högklassig support, IT-tekniktjänster och långvariga utvecklande partnerrelationer.


Spontanansökan

Ansökan till våra annonserade jobb görs till anvisad e-postadress eller rekryteringskontakt. Vill du ändå visa ditt intresse fyller du i formuläret nedan. Självklart hanterar vi ditt intresse och dina uppgifter med hög integrigitet.

Obligatoriska fält markeras med *